Vacatures docent Delfgauw

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een baan waarin je elke dag met veel energie en leuke collega’s aan de slag gaat? Bij Octant staat werken met plezier centraal. Regelmatig hebben wij nieuwe docenten nodig op onze school Triangel in Den Haag. Dus ben jij een ervaren leerkracht of heb jij net (of bijna) pabo diploma, ben je leraarondersteuner of onderwijsassistent en op zoek naar een onderwijsorganisatie die jou de mogelijkheden geeft om je verder te ontwikkelen, dan zit je bij ons op de juiste plek!

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een leerkracht midden- bovenbouw (L10/L11) die, naast de lesgevende taken, samen met ons wil genieten van het onderwijs en de groei van de kinderen. Ervaar jij naast de uitdagingen ook de kansen die er liggen voor het onderwijs? Haal jij inspiratie uit samenwerken, het professionele gesprek en ontwikkelkansen?

Wat heb jij te bieden? 

· Je bent in ieder geval in het bezit van een pabo-diploma en vindt het van meerwaarde om ook jezelf verder te ontwikkelen. 

· Je hebt een goede kennis van leerlijnen en kan deze differentiëren in combinatiegroepen of enkele leerjaren. 

· Je bent positief ingesteld en straalt dit ook uit. 

· Je houdt van uitdagingen en het zoeken naar verbindingen. 

· Je krijgt energie van het deel uitmaken van een team dat met elkaar vorm geeft aan een eigentijds onderwijs. 

Octantschool Triangel in een paar zinnen: 

· Een school die uitgaat van kwaliteiten en waar het onderwijs centraal staat 

· Leerjaren die samenwerken in een cluster 

· Waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen 

· Met een bevlogen, dynamisch en professioneel team 

· Kernwaarden: duurzaam samen, ontdekkend leren en zelfbewustzijn 

· Waar kansen en mogelijkheden worden gezien en benut

Triangel is onderdeel van Octant, stichting voor primair christelijk onderwijs. Octant telt negen christelijke basisscholen, waaronder een kindcentrum en een school voor speciaal basisonderwijs, verdeeld over tien locaties in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Den Haag.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd om bij Triangel aan de slag te gaan als docent? Dan zien wij graag je CV verschijnen. Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert, bel of mail dan naar Marjolein Brouwer, directeur Triangel op 015-2562963 of via m.brouwer@octant.nl. Kijk ook op www.fontein-octant.nl voor meer informatie over de school.