Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen van (oriënterende) ouders!

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor Triangel?

U kunt uw kind aanmelden door te bellen met onze school of door het aanmeldingsformulier op onze website in te vullen. Klik hier voor meer informatie.

Hoe meld ik mijn kind ziek?

Wij horen het graag vóór 8:30 uur van u wanneer uw kind ziek thuis blijft. Dit kunt u doorgeven via dit formulier, of u kunt ons even bellen. Van harte beterschap alvast!

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor de naschoolse opvang?

Skippy Pepijn verzorgt de voor- en naschoolse opvang in ons eigen schoolgebouw. U kunt uw kind hier aanmelden. Andere organisaties zoals Plukkebol, Ziezoo en Zon vangen de kinderen op locatie in de buurt van de school op.

Hoe kan ik iets doorgeven aan de leerkracht van mijn kind?

Wanneer u een korte boodschap heeft, kunt u uw kind een briefje meegeven. U kunt ook even langslopen bij de leerkracht van uw kind. Dat kan het best ’s morgens voor of ’s middags na schooltijd. U kunt de leerkracht van uw kind ook een e-mail sturen. Klik hier voor de contactgegevens van al onze collega’s.

Hoe vraag ik extra verlof aan?

Extra verlof vraagt u schriftelijk aan. U moet hiervoor een formulier invullen. Het formulier is af te halen bij de balie van school. Meer informatie over de regels voor het aanvragen van extra verlof vindt u hier op de website van gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Wanneer zijn de schoolvakanties en studiedagen?

Alle schoolvakanties en studiedagen staan in onze jaarplanning. Die vindt u hier.

Wanneer zijn de rapportgesprekken?

De data van de rapportgesprekken staan in onze jaarplanning. Die vindt u hier.

Hoe kan ik mij aanmelden voor Digiduif?

Meer informatie over uw aanmelding voor Digiduif vindt u hier. Na het aanmaken van een account, moet u dit account koppelen aan uw kind(eren). Hiervoor heeft u de unieke activatiecode van uw kind(eren) nodig. Deze kunt u opvragen bij Yvette de Bruijn. Dat kan telefonisch, of per email: y.de.bruijn@octant.nl Heeft u problemen met het aanmaken van een account of het koppelen van de activatiecode? Kom dan langs op school, Yvette helpt u graag!

Hoe kan ik een afspraak maken met Schoolmaatschappelijk Werk?

Onze schoolmaatschappelijk werkster is Femke Abrahams. U kunt haar bereiken via e-mail: f.abrahams@pijnacker-nootdorp.nl.

Hoe kan ik een afspraak maken met de leerkracht of de kwaliteitsondersteuner?

Onze kwaliteitsondersteuner is Marije den Daas. Voor een afspraak kunt u bellen met de school. U kunt ook een e-mail sturen. Marije is bereikbaar via m.den.daas@octant.nl.