Onze school

Triangel is een christelijke basisschool met als hoofddoel een fijne en vertrouwde plek te zijn voor onze leerlingen. We hechten veel waarde aan sociale normen en waarden, aan elkaar respecteren en zelfstandig te leren werken. We zijn ervan overtuigd dat ieder kind zijn eigen unieke sterke kanten heeft en zetten ons elke dag in om deze naar boven te halen. Zo creëren we een school waar we ons allemaal fijn voelen én gezamenlijk veel leren!

"De Triangel is een school waar de leerkrachten betrokken zijn bij de individuele leerling en waar onderwijs op maat wordt aangeboden. Onze kinderen voelen zich er thuis, kunnen zichzelf zijn en worden positief gestimuleerd. De school levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze kinderen."
Tom
Vader van zoons in groep 1 en 5 en dochter in groep 7

School in cijfers

Hier vindt u resultaten waaruit blijkt hoe wij scoren ten opzichte van het landelijk gemiddelde en hoe onze leerlingen, ouders en leerkrachten Triangel waarderen.

Sfeer & veiligheid

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons op school prettig voelt en weet waar hij aan toe is. Een veilige en vertrouwde omgeving is de basis van alles.

Ondersteuning

Niet ieder kind is hetzelfde en dat realiseren wij ons maar al te goed. Speciale begeleiding en uitdaging zorgen voor passend onderwijs voor íeder kind.

Lesprogramma

Benieuwd hoe onze lessen eruit zien? De focus van ons lesprogramma is om het maximale uit ieder kind te halen, op zijn eigen niveau. Daarbij passen wij tevens zoveel mogelijk lesstof toe buiten het klaslokaal.

Vakken

Tijdens zijn schoolcarrière krijgt uw kind een zorgvuldig afgewogen pakket van vakken en lesonderwerpen. Het vakkenpakket wordt aangevuld door Real Life Learning.