Ouderinformatie

Een goede, fijne school maken we met elkaar! Wij vinden het belangrijk dat er goed contact is tussen de school en de ouders. Een goede samenwerking tussen de schoolleiding, leerkrachten, kinderen en de ouders vormt de basis voor een goed schoolklimaat. Met vragen over de gang van zaken op school of in geval van specifieke vragen over uw kind kunt u altijd terecht bij de leerkracht. U kunt na schooltijd even langslopen, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken.

"Ik ben heel blij dat er binnen de Triangel ook ruimte is om je als ouder betrokken te voelen bij het leerproces van je kind. Dit maakt het ook mogelijk dat er goed contact is met de leerkracht. De Triangel is voor mij als ouder en voor mijn kinderen een hele fijne veilige plek, waar iedereen klaar staat voor elkaar!
Janneke Dijkshoorn
Moeder van een zoon in groep 1 en dochters in groep 2 en 3

Kalender & Vakanties

Hier vindt u alle belangrijke data voor activiteiten, vakanties, informatieavonden en projectweken.

Schoolteam

Maak kennis met ons enthousiaste en gedreven team van directie en leerkrachten die zich dagelijks maximaal inzetten voor de ontwikkeling van uw kind!

Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen door (oriënterende) ouders!

Samenwerking met ouders

Bekijk wat u kunt doen voor onze school. Van hulpouder tot de MR of OR; er zit ongetwijfeld iets tussen wat bij u past!

Overblijfinformatie

Wij maken gebruik van het 5 gelijke dagen model waardoor de kinderen tussen de middag lunchen met hun juf of meester.

Kindcentrum

Een plek waar onderwijs en kinderopvang naadloos op elkaar aansluiten. Het verschil tussen school en opvang bestaat hierdoor niet meer.