Persoonlijk contact

Wij ontmoeten u graag! Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding of maak kennis met ons tijdens één van onze andere activiteiten!

Persoonlijke rondleiding

Voor een fijne schooltijd is een prettige sfeer op school net zo belangrijk als de kwaliteit van het onderwijs. We snappen daarom goed dat u de sfeer op onze school zelf wilt ervaren! Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding, zodat u goed kunt inschatten of Triangel past bij u en uw kind. U kunt ons altijd bellen voor een afspraak, of hiervoor het contactformulier onderaan deze pagina invullen.Na het ontvangen van het formulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.

Persoonlijke Rondleiding Triangel Octant
Triangel's Got Talent Triangel Octant

Triangel Got Talent

Eens per jaar organiseren wij Triangel Got Talent. Bij deze talentenshow mogen kinderen zelf een optreden bedenken en verzorgen. Dit mag van alles zijn, zoals een liedje zingen, dansen, turnen, goochelen of een muziek instrument bespelen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen leren presenteren en ook op andere gebieden dan taal en rekenen kunnen schitteren. We zien dat deze optredens hen plezier en zelfvertrouwen geven. Ouders zijn van harte uitgenodigd en wij ontmoeten u hier graag! 

Triangel's Got Talent Triangel Octant

Blijf op de hoogte

We houden u als ouder op verschillende manieren op de hoogte van de ontwikkeling van uw kind en van schoolzaken. Op deze pagina leest u meer over de contactmomenten die we met u als ouder creëren.

Octant ouderavond

Voor bestaande en oriënterende ouders organiseert Octant ouderavonden. Op deze avond kunt u op een inspirerende en informatieve manier kennis maken met onze school. Wij organiseren lezingen en workshops rondom een Octant thema en vertellen hoe wij daar als school invulling aan geven. 17 mei hield Triangel een ouderavond met het thema 'Wetenschap & Technologie'. Hierbij kon een interactieve workshop 'Digitaal knutselen met je kind' gevolgd worden, gegeven door Pauline Maas (bekend docente media, techniek en ICT). Uiteraard houden wij u op de hoogte over wanneer een nieuwe avond op Triangel georganiseerd zal worden.