Triangel Delfgauw

Octantschool Triangel

Triangel is een onderdeel van Octant. Octant is het schoolbestuur dat negen scholen in Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw en Den Haag (Ypenburg) vertegenwoordigt. U kiest als ouder voor één school en krijgt daarbij de jarenlange ervaring en altijd actuele kennis van negen scholen want ‘samen bereik je meer’. Net als alle Octantscholen is Triangel een school waar ieder kind gezien wordt. Een school waar kinderen leren om keuzes te maken. Keuzes, die goed zijn voor henzelf en de mensen om hen heen

Over Triangel

Triangel is een christelijke basisschool met als hoofddoel een fijne en vertrouwde plek te zijn voor onze leerlingen. We hechten veel waarde aan sociale normen en waarden, aan elkaar respecteren en zelfstandig te leren werken. We zijn ervan overtuigd dat ieder kind zijn eigen unieke sterke kanten heeft en zetten ons elke dag in om deze naar boven te halen. Zo creëren we een school waar we ons allemaal fijn voelen én gezamenlijk veel leren! 

Onze school in cijfers

Veel plezier en een fijne sfeer vinden wij net zo belangrijk als de kwaliteit van het onderwijs op onze school. Wanneer beide in balans zijn, versterken ze elkaar. De onderzoeksresultaten hieronder laten zien hoe Triangel scoort op verschillende punten. 

Elke groep op Triangel heeft gemiddeld 23 leerlingen en op bijna alle belangrijke onderwerpen scoren wij boven het landelijk gemiddelde. Uiteraard zijn wij blij en trots dat ons onderwijs, de persoonlijke benadering en onze professionele aanpak zo goed worden gewaardeerd door zowel onze leerlingen als door onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat we onszelf constant scherp houden zodat we uw kind een mooie en vruchtbare schooltijd kunnen geven. 

"De Triangel is een school waar de leerkrachten betrokken zijn bij de individuele leerling en waar onderwijs op maat wordt aangeboden. Onze kinderen voelen zich er thuis, kunnen zichzelf zijn en worden positief gestimuleerd. De school levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze kinderen."
Tom
Vader van zoons in groep 1 en 5 en dochter in groep 7