Scholen in Delfgauw

Op zoek naar een basisschool in Delfgauw?

Triangel is een christelijke basisschool in Delfgauw. Het bieden van een fijne en vertrouwde plek aan alle leerlingen staat bij Triangel centraal. Bij onze basisschool zijn we ervan overtuigd dat elk kind unieke en sterke kanten heeft. Wij streven ernaar om deze kanten bij ieder kind naar boven te halen, elke dag opnieuw. 

Basisschool Triangel in Delfgauw

Triangel is een christelijke basisschool met als hoofddoel een fijne en vertrouwde plek te zijn voor onze leerlingen. We hechten veel waarde aan sociale normen en waarden, aan elkaar respecteren en zelfstandig te leren werken. We zijn ervan overtuigd dat ieder kind zijn eigen unieke sterke kanten heeft en zetten ons elke dag in om deze naar boven te halen. Zo creëren we een school waar we ons allemaal fijn voelen én gezamenlijk veel leren! Triangel is een school waar ieder kind gezien wordt en waar kinderen leren om keuzes te maken. Keuzes, die goed zijn voor henzelf en de mensen om hen heen. Ieder kind is daarom welkom op Triangel en krijgt de ondersteuning die nodig is voor zijn of haar leerproces. 

Triangel in een oogopslag

Triangel is de oudste basisschool van Delfgauw, maar we gaan uiteraard met de tijd mee. Daarom is ons onderwijs ingericht naar de behoeften van de moderne tijd. Dit wordt gewaardeerd, want leerlingen, ouders en onze eigen collega's belonen onze school met hoge rapportcijfers. Wij pleiten voor een fijne leeromgeving voor alle kinderen in Delfgauw. Daarom passen we Real Life Learning toe. Een aanpak waarbij kinderen leren door dingen zelf te doen, te ervaren en te onderzoeken. We meten het schoolplein op en bedenken er sommen bij, knutselen een kubieke meter in elkaar en gaan naar een museum om een schilderij van dichtbij te bekijken. Daarnaast werken we op school volgens het programma KiVa aan een fijn schoolklimaat voor iedereen. Deze aanpak zorgt voor een positieve groepsvorming.  

"Op de Triangel voelen onze kinderen zich gehoord en vertrouwd. Het persoonlijke contact tussen school, kind en ouder geeft het gevoel van een drie-eenheid."
Dik van der Reijken
Meer weten over Basisschool Triangel?

Meer weten over Basisschool Triangel?

Wilt u meer weten over Basisschool Triangel in Delfgauw? Download hieronder onze schoolgids met daarin alle informatie over ons basisonderwijs in Delfgauw of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Download