Basisschool Triangel Delfgauw

Triangel is een christelijke basisschool midden in Delfgauw. De school is kleinschalig, waardoor er een gezellige sfeer hangt en er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedere leerling. Bij onze basisschool in Delfgauw streven wij ernaar dat ieder kind zich thuis voelt en zich kan ontwikkelen op een manier die het beste bij de leerling past.

Op zoek naar een basisschool in Delfgauw?

Om de gemoedelijke sfeer zo goed mogelijk te handhaven werken wij met onze basisschool in Delfgauw volgens het KiVa programma. KiVa is Fins en staat voor ‘leuk' of ‘fijn’. Met het KiVa programma focussen wij ons op de sociale en emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. Ook is het KiVa programma er op gericht om pesten tegen te gaan. Op deze manier leren zij om later in hun leven beter met ingewikkelde en emotionele situaties om te gaan.
 

Ons lesprogramma

Op onze basisschool in Delfgauw zetten wij ons ook in voor innovatie en laten wij onze leerlingen leren aan de hand van ‘Real Life Learning’. Dit betekent dat wij zo nu en dan het klaslokaal uit gaan en de leerlingen zelf op onderzoek uit laten gaan. Zo maken we filmpjes waarin een rekensom wordt uitgelegd, gaan we op avontuur naar het museum en doen groep 7 en 8 zelfs mee met de First Legoleague. Een wedstrijd waarbij kinderen tot 14 jaar leren een legorobot te bouwen en te programmeren, die dan vervolgens allerlei opdrachten juist dient uit te voeren. Dankzij Real Life Learning leren de kinderen op onze basisschool in Delfgauw zelf goed na te denken en de lesstof die ze aangeboden krijgen goed te verplaatsen naar situaties in de praktijk. 

Talentontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij willen elk kind stimuleren om hun talenten te ontwikkelen op onze basisschool in Delfgauw. Dit doen wij door diverse praktijklessen aan te bieden, zoals een wekelijkse muziekles voor alle leerlingen. Daarnaast bieden wij ook leuke naschoolse activiteiten aan voor onze studentjes. Zo stellen wij ze in staat om hun interesses van jongs af aan te ontdekken. Bij bassischool Triangel in Delfgauw bieden wij dus een ruim aanbod aan mogelijkheden voor uw kind om zich te kunnen ontwikkelen. Door zo vroeg te beginnen aan deze ontwikkeling kunnen zij van vroegs af aan al accelereren op hun vaardigheden, wat in de toekomst goed van pas komt op de arbeidsmarkt.

Basisschool Delfgauw in cijfers

Onze Bassischool in Delfgauw is een kleine, gezellige school. In totaal telt onze school 280 leerlingen, die zijn verdeeld over 12 klassen. Dit betekent dat wij gemiddeld 23 leerlingen hebben per klas, wat neerkomt op het zelfde als het landelijk gemiddelde.

Dat onze basisschool in Delfgauw een fijne school, en goede leeromgeving is, blijkt uit de rapportcijfers die wij hebben mogen ontvangen van de ouders, leerlingen en leerkrachten. Alle cijfers liggen bij Triangel boven het landelijk gemiddelde. Het cijfer waar wij het meest trots op zijn is het cijfer dat onze leerlingen hebben gegeven voor onze leraren. Zij hebben onze leraren namelijk beoordeelt met een 9,4. Wat ver boven het landelijk gemiddelde uit komt (het landelijkgemiddelde is namelijk een 8,7).

Wij hebben nog veel meer rapportcijfers waar wij trots op zijn. Benieuwd naar deze rapportcijfers? Deze kan je vinden op onze webpagina School in cijfers.
 

Meer weten over onze basisschool in Delfgauw?

Bent u nieuwsgierig naar wat Triangel nog meer voor u en uw kinderen te bieden heeft? Download dan onze schoolgids of neem contact met ons op! Ook voor een kennismakinggesprek bent u van harte welkom!