Basisschool Delfgauw

Op zoek naar een basisschool in Delfgauw?

Triangel is een christelijke basisschool met als hoofddoel een fijne en vertrouwde plek te zijn voor onze leerlingen. We hechten veel waarde aan sociale normen en waarden, aan elkaar respecteren en zelfstandig te leren werken. We zijn ervan overtuigd dat ieder kind zijn eigen unieke sterke kanten heeft en zetten ons elke dag in om deze naar boven te halen. Zo creëren we een school waar we ons allemaal fijn voelen én gezamenlijk veel leren!

Onze school

Op Triangel besteden we veel tijd aan 'real life learning', waarbij we de klas uit gaan en de kinderen zelf actief experimenten laten doen met de lesstof. Ook is er veel aandacht voor leren lezen, schrijven en rekenen. Daarnaast passen we ons onderwijs aan op de leerbehoeften van ieder kind. Zo zorgen we ervoor dat elk kind klaar is voor de toekomst. En die is prachtig! Op Triangel besteden we daarom, naast lezen, schrijven en rekenen, ook veel aandacht aan talentontwikkeling. Kinderen komen pas echt tot hun recht wanneer we al hun vaardigheden aanspreken. Leren gebeurt daarbij niet alleen meer in de klas

Triangel in een oogopslag

Triangel is een open christelijke basisschool in de wijk Emerald. We zijn de oudste basisschool van Delfgauw, maar gaan natuurlijk altijd met onze tijd mee. Daarom is ons onderwijs ingericht naar de behoeften van de moderne tijd. Dat wordt gewaardeerd, want leerlingen, ouders en onze eigen collega’s belonen onze school met hoge rapportcijfers. Ons motto: een fijne leeromgeving voor alle kinderen in Delfgauw.

Onderwijs en ondersteuning

Op Triangel ontwikkelen we zowel de cognitieve vaardigheden als het creatieve talent van uw kind. Hierdoor bouwen we aan zelfvertrouwen, zelfkennis en positief gedrag. Bit zijn belangrijke vaardigheden voor de toekomst. In de klas is ontwikkelingsmateriaal aanwezig waarmee de leerlingen spelenderwijs vaardigheden leren die ze vanaf groep 3 kunnen toepassen. 

Onze leerlingen zijn het uitgangspunt van ons onderwijs. Iedere leerling is anders en daarom kijken we ook steeds weer opnieuw hoe we uw kind kunnen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen. Zo bieden wij in-en externe ondersteuning aan als kinderen achterblijven of juist ver vooruit zijn. 

Meer weten?
In onze schoolgids vindt u meer informatie over deze onderwerpen!